Donateursvergadering 10 mei 2023

Donateursvergadering 10 mei 2023

In onze vooraankondiging stond dat Sander Wassing een lezing komt geven over het Rampjaar 1672. Helaas is hij onverwacht verhinderd. Desalniettemin hebben we een andere zeer interessant spreker gevonden die dit onderwerp zal toelichten: Dr. Anne Doedens.

Dr. Anne Doedens is een historicus die zich met veel passie al bijna een halve eeuw met geschiedenis bezighoudt. Hij publiceert over de Nederlandse geschiedenis van de 16e tot de 20e eeuw. Tijdens de lezing zal worden ingegaan op bijzondere nieuwe inzichten over de Waterlinie aan de hand van recent archiefonderzoek.

U bent van harte welkom op onze donateursvergadering.

Datum: 10 mei 2023

Locatie: Het Schoolhuis, Rijnsaterwoude

Aanvang: 19.30 uur

Reacties zijn gesloten.