Braderie Leimuiden 19 juni 2019

Braderie Leimuiden 19 juni 2019

Woensdag 19 juni 2019 wordt de jaarlijkse braderie in Leimuiden weer gehouden. Natuurlijk is de Stichting Oud Leimuiden Rijnsaterwoude ook van de partij. In onze stand besteden we aandacht aan het thema van 2019: Rembrandt en de Gouden Eeuw. We laten mooie afbeeldingen zien en organiseren een leuke quiz met idem prijzen.

In onze stand verbinden we zoals gebruikelijk ook het verleden met het heden. Naast de schilderskunst uit de gouden eeuw kunt u ook de hedendaagse schilderkunst gaan beleven. De bekende kunstschilder Ton Hendriks uit Rijnsaterwoude zal in onze stand uitleg geven over zijn schilderijen en zal ook live schilderen.

Nieuwsgierig geworden? We zien u graag terug op de braderie. Tot 19 juni!

Reacties zijn gesloten.