Stichting Oud Leimuiden-Rijnsaterwoude bestaat 40 jaar

Stichting Oud Leimuiden-Rijnsaterwoude bestaat 40 jaar

Door de corona-pandemie konden we ons 40-jarig bestaan in 2021 helaas niet vieren. Dat willen we nu graag met inhalen op zaterdag 11 juni 2022. Bent u donateur? Dan nodigen we u van harte uit om gratis mee te gaan op onze excursie.

We gaan met een ‘oude bus’ van Maarse & Kroon richting Aalsmeer. Daar krijgt u een rondleiding in de HIstorische Tuin en gaan we een rondvaart maken over de ‘Poel’. We vertrekken vroeg in de middag dus we raden u aan om thuis vooraf een hapje te eten voor u weggaat.

12.00 uur: vertrek vanaf het voormalig gemeentehuis in Rijnsaterwoude

12.15 uur: vertrek vanaf voormalig busstation Connexxion in Leimuiden

LET OP! Mochten er veel deelnemers zijn dan rijdt de bus nog een extra rit, maar dan wel alleen vanaf Leimuiden. Dat is dan met vertrek om 13.30 uur. U hoort bij uw aanmelding uw vertrektijd. Deelname is op eigen risico.

U kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 20 mei aanstaande. Dit kunt u doen bij Dikky van Velzen. U vindt haar telefoonnummer op de uitnodiging die bij de laatste Tijdinghen mee is verstuurd.

P.S. Heeft u een museumjaarkaart? Wilt u die dan aub meenemen?

Reacties zijn gesloten.